Dodou Ξένες Γλώσσες
  • Dodou Ξένες Γλώσσες

    Άγιοι Ανάργυροι, σύνορα Ιλίου

    Aρετής 41 & Μιαούλη (κεντρικό),

    Αρετής 35 (παράρτημα)

Καλέστε μας
210 2610980
H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

DODOU ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το σχολείο μας ιδρύθηκε το 2003 από την υπεύθυνη σπουδών Ευαγγελία Ντόντου και από τότε άρχισε να διαγράφεται η επιτυχημένη μας πορεία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, η οποία μας κάνει να ξεχωρίζουμε στην πόλη μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ουσιαστική γνώση στους μαθητές μας με σύγχρονες μεθόδους και εκπαιδευτικά εργαλεία αλλά και με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Βασική μέριμνά μας είναι οι μαθητές μας να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και να μάθουν να την χρησιμοποιούν μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό, διασκεδαστικό και μαθητοκεντρικό.

Στο σχολείο μας διδάσκουν πτυχιούχοι καθηγητές με Πανεπιστημιακή μόρφωση και πολύχρονη εμπειρία και συνεχίζουν την εκπαίδευση τους σε ειδικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η υπεύθυνη σπουδών του κέντρου Ευαγγελία Ντόντου είναι Πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και Γλωσσολογίας, διδάσκει και η ίδια Αγγλικά από το 1998 και παράλληλα φροντίζει να ενημερώνεται για τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια. Φροντίζει να έχει άμεση επαφή με όλους τους μαθητές του σχολείου και γι’ αυτό σπάνια βρίσκεται στο γραφείο της αλλά είναι μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας κοντά στους μαθητές της.

Το κέντρο μας πλέον στεγάζεται σε δύο άνετα και μοντέρνα κτήρια. Η οικογένειά μας μεγάλωσε τόσο ώστε οι επιπλέον χώροι ήταν απαραίτητοι. Από το 2020 ξεκίνησε να λειτουργεί και το δεύτερο κτήριό μας. Και τα δυο κτήρια είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, SMART TVs, COMPUTERS, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ κ.ά.) όπου παρέχουμε στους μαθητές μας τη σωστή ξενόγλωσση εκπαίδευση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

DODOU ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Oι Καθηγητές του σχολείου μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας!

Πτυχιούχοι, με Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία, επιμορφώνονται διαρκώς με ειδικά σεμινάρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να είναι ενήμεροι για τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους διδασκαλίας. Οι Καθηγητές μας δημιουργούν τα απαραίτητα κίνητρα, για την ανταπόκριση των μαθητών και αξιοποιούν τα κατάλληλα γλωσσικά εργαλεία και την τεχνολογία, με στόχο την άρτια εκμάθηση των ξένων γλωσσών. Οργανώνουν την τάξη θέτοντας ρεαλιστικά πλαίσια και εξασφαλίζουν την επαρκή εκμάθηση της γνώσης που μεταδίδουν. Με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά εντυπώνουν μόνιμα και ολοκληρωμένα. Παρέχουν στους μαθητές σημαντικές ευκαιρίες και δυνατότητες για να εφαρμόζουν πρακτικά τη γλώσσα, με δημιουργική εξάσκηση του γραπτού και προφορικού λόγου, ώστε να επιτυγχάνεται ο κύριος στόχος στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών, που είναι η μεγιστοποίηση της μάθησης!

Εκτός από άξιοι εκπαιδευτικοί, οι Καθηγητές μας είναι καταρχήν άνθρωποι εμπνευσμένοι, αφοσιωμένοι στο λειτούργημα της διδασκαλίας, με αγάπη και ενσυναίσθηση για τα παιδιά και τις ανάγκες τους γενικότερα, όχι μόνο για τις εκπαιδευτικές. Ενδιαφέρονται πραγματικά να εμφυσήσουν στους μαθητές και σημαντικές αξίες, όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, ο σεβασμός στις απόψεις των άλλων και να καλλιεργήσουν την έκφραση, την εφευρετικότητα και τη φαντασία, για να ενισχύσουν πρώτα από όλα την προσωπική εξέλιξη, καθώς αυτή αποτελεί την απαραίτητη υποδομή για μάθηση.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

DODOU ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Σχολείο μας εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους, σε μία ήσυχη και ασφαλή γειτονιά. Οι χώροι του είναι λειτουργικοί και άνετοι, για να υποδέχονται τους μαθητές μας, με μοντέρνα διακόσμηση, που εμπλουτίζεται διαρκώς, αρμονική με τους μαθησιακούς στόχους του αντικειμένου της δραστηριοποίησής μας, εκπαιδευτικού και ταυτόχρονα ευχάριστου, ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Έχουμε φροντίσει με ιδιαίτερη επιμέλεια τους χώρους μας, γιατί πιστεύουμε ότι ο χώρος διδασκαλίας είναι εξαιρετικά σημαντικός! Η ατμόσφαιρά του συμβάλλει θετικά στην ευχάριστη διαμονή των παιδιών και η κατάλληλη διακόσμηση εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συγκέντρωση των μαθητών, στην εκπαίδευσή τους. Οι τάξεις μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές, καθώς και εκπαιδευτικά παιχνίδια, που χρησιμοποιούμε στην εκπαίδευση, γιατί συνεισφέρουν στην εκμάθηση και εμπέδωση των ξένων γλωσσών.

Το περιβάλλον του σχολείου μας είναι οργανωμένο και χρησιμοποιείται δυναμικά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Σε αυτόν, οι μαθητές σκέφτονται, ενεργούν, επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και λαμβάνουν σημαντικά ερεθίσματα αγωγής.

DODOU ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εξοικειώνουμε τους μαθητές μας με τις εξετάσεις, ήδη από τα πρώτα χρόνια των σπουδών τους! Ξεκινάμε την προετοιμασία των υποψηφίων μας έγκαιρα, με συστηματική μελέτη και παρακολούθηση προόδου, εντοπίζοντας τις τυχόν αδυναμίες, με στόχο την κάλυψή τους. Σκοπός μας είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία, για την οποία έχουμε βραβευθεί από την ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (HELLENIC AMERICAN UNION), με ειδικό Πιστοποιητικό Αναγνώρισης (CERTIFICATE OF REGOGNITION BY HELLENIC AMERICAN UNION) του έργου της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο των εξετάσεων τα τελευταία χρόνια, που αποδεικνύεται με τις επιτυχίες των υποψηφίων μας κάθε χρόνο, με απίστευτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις!

H μεθοδολογία μας είναι η εξής:

Practice Tests του πτυχίου που στοχεύουν οι υποψήφιοι μαθητές μας, καθώς αποτελούν μέτρα ελέγχου της προετοιμασίας τους.
Εφαρμογή Προσομοίωσης Εξετάσεων (Mock Exams), σε όλα τα επίπεδα.
Παρουσίαση των προφορικών εξετάσεων από εξεταστή μεγάλου εξεταστικού Φορέα, ο οποίος συμβουλεύει τους υποψηφίους κάθε χρόνο, λίγο πριν τις εξετάσεις τους.
Συμμετοχή μας στις εξετάσεις μεγάλων Φορέων (Cambridge, ESB, Europalso), ως υπεύθυνοι εξεταστικών κέντρων ή επιτηρητές εξετάσεων.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

DODOU ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παρέχουμε σπουδές ευχάριστες, αποτελεσματικές αλλά και οικονομικές.

ΔΩΡΕΑΝ PRE – JUNIOR ΑΓΓΛΙΚΩΝ (για μαθητές Α’ και Β’ Δημοτ.)
ΔΩΡΕΑΝ COMPUTER (ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ)
ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ & ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ 2 η ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ
50% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ & ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
ΔΩΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ & ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εγγραφές πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο στο σχολείο μας.

Καλέστε μας να κλείσουμε ένα ραντεβού στο οποίο θα μπορέσουμε να σας αναλύσουμε όλο τον εκπαιδευτικό μας σχεδιασμό και να σας λύσουμε όλες τις απορίες.